Aultmore 23 year old 1990 (Jumping Jack)

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /home/safranausk/domains/whisky-bros.lt/public_html/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home/safranausk/domains/whisky-bros.lt/public_html/includes/menu.inc).
  • Darykla: Aultmore
  • Pagamintas:
    1990
  • Išpilstymas:
    Jumping Jack
  • Išpilstyta:
    2013
  • Amžius:
    23
  • Stiprumas:
    57,9%

Jumping Jack for Limburg Whisky Festival 2013. 60 but. leidimas.

Vidutinis balas:
88

Narių vertinimai:

Narys Atsiliepimas Įvertinimas
Povilas

Super tamsi spalva - tikėina, kad pirmo užpylimo chereso statinė.
Aromatas: razinų, degintos karamelės ir klevų sirupo natos. Šiek tiek apdegusių degtukų ir pelenų. Mandarinai, gvazdikėliai ir šviežiai malta kava. Stiprumas nesikandžioja. Su vandeniu - nuostabus kavos ir mandarinų aromatų šokis.
Skonis: sausas, labai sausas. Razinos, daug razinų, figos, mandarinai ir pabrandintas romas. Gvazdikėliai, šiek tiek svarainių, kas suteikia rūšgtumo, tada juodas šokoladas su apelsino žievele ir mėtomis. Su vandeniu dar geriau atsiveria citrusinių charakteris, kava ir juodas šokoladas dominuoja savo sausumu. Poskonis: sausas, pilnas šokolado ir razinų.
Komentaras: akivaizdus chereso brandinimo ekstremumas. Medžio įtaka juntama per ryškiai, tačiau juodo šokolado dar daugiau. Įdomus, patrauklus mano skoniui, nors kiek sausokas. Smagu paragauti ne tik tokio stiliaus Glendronach.

88
 
Tags:

Naudojami balai yra tik asmeninė kiekvieno nuomonė ir atspindi kiekvieno žmogaus momentinį įspūdi apie ragautą viskį. Neatstovaujame nei vieno gamintojo ir nedirbame viskio versle. Tačiau turime simpatijas (kiekvienas savo) kai kuriems viskiams. Mes žmones, todėl ir balai - kiekvieno asmenine nuomone, kuri yra reliatyvi ir siejasi su visu ragautu viskiu vertinimu palyginamuoju principu. Naudojame įprastą ir dažniausiai sutinkamą 100 balų sistemą.